21.8 C
Alicante
viernes 22 octubre 2021

Tres exposiciones se acercan a la historia y a la realidad del pueblo gitano en la Universidad de Alicante

Te puede interesar

- Publicidad -

La Universitat d’Alacant enceta la setmana dedicada al Dia Internacional del Poble Gitano amb la inauguració de tres exposicions que aborden aspectes de la història romaní.

Les mostres es poden visitar a la Biblioteca General, «Mira’m!: ara em veus?», exposició que naix del procés col·laboratiu, realitzat durant dos anys, entre membres del poble gitano d’Alacant i alumnat i professorat de la Universitat d’Alacant; al vestíbul de l’aulari II, «Cartelleria de tot un camí fet de la mà: poble gitano-UA», en què es fa un recorregut per l’estreta col·laboració de la UA amb el món associatiu gitano: 2004-2021 i l’exposició bibliogràfica «Història i cultura del poble gitano». Una mostra estructurada en dues guies, «Història i cultura del poble gitano. Llibres» i «Història i cultura del poble gitano. Recursos audiovisuals» amb l’objectiu d’oferir visibilitat als recursos bibliogràfics relacionats amb el poble gitano i la seua cultura de què disposa la BUA.

Peu de foto: Inauguració de l’exposició de l’Aulari II. D’esquerra a dreta: Manuela Fernández i Antonio Manuel Amador, estudiants de la UA i treballadors de la Fundació Secretariat Gitano (FSG); Eva Espinar, vicerectora d’Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social; Mercedes Santiago, coordinadora de la FSG; Roberto Mohedano, director del Secretari de Responsabilitat Social; i Alejandro Novella, coordinador de la FSG.

- Publicidad -

Actualidad

- Publicidad -

Otras noticias

- Publicidad -