17 C
Alicante
lunes 11 diciembre 2021

La Biblioteca Municipal prepara una exposició dedicada a l’escriptor valencià Joan Fuster

Te puede interesar

- Publicidad -

Amb motiu de la declaració d’aquest any 2022 com “Any Joan Fuster” per part de la Generalitat Valenciana, la Biblioteca Municipal ha volgut sumar-se a les iniciatives programades amb la preparació d’una exposició dedicada a l’intel·lectual valencià

La Biblioteca Municipal Enric Valor de Crevillent ha organitzat una exposició dedicada a l’escriptor valencià, amb motiu de la declaració per part de la Generalitat Valenciana del 2022 com “Any Joan Fuster” en commemoració del centenari del seu naixement. L’exposició podrà visitar-se des del 21 de febrer i romandrà tot l’any.

L’exposició comptarà amb 5 panells impresos a doble cara que estaran col·locats en la vidriera de l’accés a la Biblioteca. En aquests es podran llegir aspectes de la vida de Joan Fuster, la seua obra, els seus premis i, fins i tot, l’esment a Crevillent que fa en uns dels seus llibres, El País Valencià; tot això il·lustrat amb imatges de l’autor en diferents moments de la seua vida.

Els panells s’acompanyaran d’una mostra de l’obra de Joan Fuster, que estarà disponible per al seu préstec als usuaris i usuàries de la Biblioteca Municipal.

- Publicidad -

Actualidad

- Publicidad -

Otras noticias

- Publicidad -